FÖRST DETTA:
Kl 00:10 hörde vi ett ljud mellan oss och vår granne. När jag kommer ut, så ligger det en cykel på infarten, jag kollar nedåt och går även in på [X-]vägen för att se om jag kan se någon.

Har sparat cykel på vår tomt, då jag satt i telefonkö över 45 min till polisen, innan jag var tvungen att lägga på då jag jobbar. Ev. ägare borde väl ha nyckel till låset, så vi inte lämnar den till fel person. Därför låser vi den. Då jag är på jobbet idag, så har jag ej kunnat kolla ev ramnummer ännu.

Om du saknar en cykel, kontakta Grannsamverkan i Duvnäs och ange ramnr och märke, samt om det gäller dam- eller herrcykel. Den är omhändertagen.

SEDAN LÖSNINGEN:
Hittade ett telefonnummer till ägaren på cykeln, och den blir nu återbördad – inom Duvnäs. Hur den landade så hårt i första läget är fortfarande en gåta – den delen är verkligen inte löst!

Man kanske bör tänka på att inte ha cyklar för lättillgängliga  under studenttider. TIllfället gör tjuven.