Medlemsavgiften är 350 kr för innevarande kalenderår och betalas till  Bankgiro 5254-2172. Obs! Var noga med att ange namn, gatuadress, mejladress samt att det avser medlemsavgift. Inbetalning görs innan året påbörjas om du vill kunna beställa och erhålla ditt medlems/rabattkort innan det gamla går ut.

Är du redan medlem i Villaägarnas Riksförbund (VÄ) blir du alltid fakturerad av VÄ i november eller i början av december. Medlemsavgiften till SDF är inbakad i fakturans totalbelopp.

Om du är nyinflyttad och redan är medlem i VÄ plus i en tidigare lokal villaägareförening måste du omgående kontakta VÄ och anmäla att du flyttar över ditt medlemskap från din nuvarande förening till SDF! Annars får din gamla förening avgiften och du är därmed inte medlem i SDF.  För att åtnjut alla goda rabatter, delta i lokala händelser och få information krävs medlemskap i SDF.

Som nyinflyttad bör du också avisera oss genom att ansöka om medlemsskap, se länken Nyinflyttad? Hur blir jag medlem? Där bör du uppge ditt medlemsnummer i Villaägarna till oss – om du vill vara medlem via dem.