Information

Alla som bor i Saltsjö-Duvnäs kan bli medlemmar i föreningen (SDF). Medlemsområdet är större än postnummer 131 50 och omfattar basområde Duvnäs (Saltsjö-Duvnäs och Ekängen), samt Morningside, Kranglan och Drevinge. Vill du veta mer om villkoren för medlemsskap hittar du våra Stadgar.

Som medlem får du tillgång till SDF:s alla evenemang. Vi mejlar ut ett programblad varje termin och all information finns också på vår hemsida: www.saltsjo-duvnas.se.

Du kan hyra Ringparksstugan för privata ändamål, se Hyra Ringparksstugan och du får tillgång till en rad  förmånliga rabatter, se Medlemsrabatter.

Läs vårt välkomstbrev med all information här: Välkomstbrev .

Klicka sedan till underfliken Medlemsavgift ovan, samt gör en Medlemsansökan i den sista underfliken ovan.

Medlemsavgift

Medlemsavgiften är 350 kr för innevarande kalenderår och betalas till  Bankgiro 5254-2172. Obs! Var noga med att ange namn, gatuadress, mejladress samt att det avser medlemsavgift! Inbetalning görs innan året påbörjas om du vill kunna beställa och erhålla ditt medlems/rabattkort innan det gamla går ut. Betalningar som inkommer senare kan få vänta på beställt medlemskort.

Är du redan medlem i Villaägarnas Riksförbund (VÄ) blir du alltid fakturerad av VÄ i november eller i början av december. Medlemsavgiften till SDF är inbakad i fakturans totalbelopp. Du bör dock ansöka om medlemskap i SDF på denna sida i nästa underflik.

Om du är nyinflyttad och redan är medlem i VÄ plus i en tidigare lokal villaägareförening måste du omgående kontakta VÄ och anmäla att du flyttar över ditt medlemskap från din nuvarande förening till SDF! Annars får din gamla förening avgiften och du är därmed inte medlem i SDF.  För att åtnjut alla goda rabatter, delta i lokala evenemang och få information krävs medlemskap i SDF.

Medlemsansökan

 

MEDLEMSANSÖKAN

Alla nyinflyttade, även tidigare medlemmar i Villaägarna (VÄ), måste ansöka om medlemskap i Saltsjö-Duvnäs Fastighetsägareförening (SDF) för att kunna bli stadgeenlig medlem. En tidigare VÄ-medlem ansvarar även för att kontakta VÄ så att SDF registreras som ny underförening hos VÄ, om denne vill fortsätta vara ansluten medlem via VÄ.

Gör Din medlemsansökan här [FYLL I UPPGIFTERNA och tryck på SKICKA-knappen].

Ditt namn (obligatorisk)

Din nya gatuadress (obligatorisk)

Din mejladress (obligatorisk)

Hur vill du vara medlem i föreningen - gör ett val (obligatorisk)

Om du redan är medlem i VÄ sedan tidigare - ange ditt VÄ medlemsnr:

Om du redan är medlem i VÄ och vill fortsätta så - har du kontaktat Villaägarna för att ändra förening till Saltsjö-Duvnäs Fastighetsägareförening (underföreningsnummer 1251)? (obligatorisk)

JANEJ - lovar göra det!Gäller inte mej - ej VÄ-medlem idag)!

Fler upplysningar (t.ex sambo:s namn + mejl, inflyttn.datum):