Rabattpartners
Styrelsen har fått hjälp av vår skicklige medlem John-Helge Haugsbakk att ta fram några riktigt förmånliga rabattavtal för oss medlemmar i SDF. Faktiskt så förmånliga att du inte behöver handla för särskilt många tusenlappar (1-3 st!) innan du fått igen hela medlemsavgiften! Detta är förstås populärt.

Saltsjö-Duvnäs Fastighetsägareförenings rabattprogram för betalande medlem år 2017 (avtal för 2018 ännu ej klart – men förra årets kort gäller t.o.m. januari 2018 i de flesta fall) omfattade följande partners (för vilka giltigt medlemskort måste uppvisas på papper – ej med foto i mobil):

Företag Webb-adress
Fredells www.fredells.com
Nacka Lås & Larm www.nll.nu
Hyrpoolen www.hyrpoolen.se
Hamells elgrossisten på Vattenverksvägen www.hamell.se
Flügger Färg Ektorp samt alla butiker i Sverige www.flugger.se
Sv. Porslins- & Glasvaru AB (spgab). Beställ hos spgab genom att ringa till telefonnumret längst ner på butikens hemsida och uppge medlemskap i SDF samt kundnummer. Beställning på torsdag levereras på tisdag i veckan därpå. www.porslinsbolaget.com
Bygg-Ole (medlemskort måste visas upp för att få rabatt) www.bygg-ole.se

[slut på denna sida – rulla upp till rubrik ovan]

Tjänsteföretag
Vi har på prov under 2017 knutit två företag till SDF. De erbjuder en rad olika tjänster som vi tror kan komma till nytta. SDF tar inget ansvar för de tjänster/uppdrag medlemmarna köper utan medlem står själv hela ansvaret för den köpta tjänsten och kan inte begära någon ersättning eller skadestånd från SDF. Däremot är det viktigt för SDF att få veta om medlemmarna är nöjda eller inte med de köpta tjänsterna.

Tjänster Webbadress e-postadress
Alltjänstpoolen www.alltjanstpoolen.se varmdo@alltjanstpoolen.se
Outdoordesign www.outdoordesign.se info@outdoordesign.se

[slut på denna sida – rulla upp till rubrik ovan]

Medlemskortsbeställning
Du beställer ditt medlemskort via mejl medlem@saltsjo-duvnas.se efter att du betalt medlemsavgiften på 350 kr. VÄ-anslutna medlemmar har redan betalt mot faktura från VÄ i slutet av förra året och däri ingår medlemskap i SDF. Du måste i beställningen ange FÖRNAMN, EFTERNAMN, GATUADRESS, MEJLADRESS till dig och ev. sambo för att få medlemskort.

Distributionen av medlemskort sköts av medlemssekreteraren. Beställning gör du efter att du kollat att du har betalt årsavgift till föreningen och sedan använder mejlet i föregående stycke.

[slut på denna sida – rulla upp till rubrik ovan]