RAPPORT 1   Observation på Fågelberget
Hej! Såg att det hänt en del här senaste dagarna på er webb. Kan bidra med följande observation: i går 18/1 runt lunch kom en bärgningsbil förbi oss med en liten BMW som brukar stå ett par hus bort på vår gata (på Örnvägen, Fågelberget). Enligt en byggjobbare som jobbar hos oss nu såg han bilen när han gick förbi grannen på morgonen, med inslagen krossad framruta och stulen ratt. Det verkar alltså ha hänt natten mellan 17 och 18 januari här.

Passar på att säga att jag tycker det är suveränt med grannsamverkan-sidan – bra med uppdateringarna på vad som händer, och nästan ännu bättre med de konkreta kommentarerna och tipsen vad man kan göra. Gillar det!
Boende på Fågelberget

RAPPPORT 2    Stöld av instrumentering Duvnäsvägen
Nu har det hänt oss också. Natten mellan den 19 – 20 januari har okända förövare gjort inbrott i vår BMW och stulit ratt, navigation samt hela det digitala informationsklustret för hastighet, varv etc. Bilen parkerade och låstes kl. 20:30 och vi upptäckte detta vid 14:30 idag den 20 januari 2018.

Ingreppet i bilen mycket professionellt som tyder på stor erfarenhet, kunskap och rätt verktyg. Man har demonterat allt snyggt och prydligt och till och med lagt alla skruvar samlat på ett ställe (rätt tragikomiskt faktiskt).

Det vore intressant om några grannar eller förbipasserande har gjort några iakttagelser. Vi bor på Duvnäsvägen.
Drabbad BMW-ägare