Här ser du lätt om Ringparksstugan är bokad eller ledig. Vill du hyra stugan går du vidare till: Hyra Ringparksstugan.

OBS! Ringparksstugan är stängd för uthyrning från midsommar till mitten av augusti.

Aktivitets Information:

 • Kabel-TV

  SALTSJÖ-DUVNÄS KABEL-TV (SDKTV) hemsida

     Free web stats

  Viktig information gällande kanalerna från Discovery Networks

  Trots intensiva förhandlingar har vi dessvärre inte lyckats nå en överenskommelse med Discovery Networks. Det innebär att Discovery Networks i natt (1...Läs mer

  NYTT KANALUTBUD 2016

  ELPA håller nu på och installerar ny EPG (Elektronisk Program Guide). Gör en ny kanalsökning på din TV så kommer det att fungera.

  Källa ska vara Antenn - inte DTV. Om du har digital TV sök enbart Digitala kanaler, om du har en äldre TV kan du söka på både Analog och Digital omfattning, eller bara Analoga kanaler.

  Axess TV och Eurosport 2 är de nya kanaler som beslutades på årsmötet 2015.
  Ny kanalplan bifogad. Mycket nöje med SDKTV:

  Kanalplan 2016-02-01 (PDF)

  SUPPORT FELANMÄLAN

  Vid fel ring vår nätoperatör
  ELPA TV & Bredbandsteknik AB
  felanmalan@elpatv.se 08-680 0007

  GRÄVGUIDE
  Om du ska gräva på din tomt i Duvnäs, kolla först:  Grävkarta Kabel-TV (pdf 4,5 Mb)
  Det är viktigt eftersom kabel-TV-nätet till din granne kan gå över din tomt. Du som har köpt hus med kabel-TV-anslutning kanske inte vet var den går på din tomt.

  ÅRSMÖTESHANDLINGAR MED FUNKTIONÄRER

  Du som är medlem kallas härmed till årsmöte 20 maj 2015 kl 18:00 i Ringparksstugan. Samtliga handlingar, dvs. kallelse och årsberättelse återfinns i följande länk:

  SDKTV Årsm.handlingar för verksamhetsår 2014 (2015-05-20)   Om nedladdningen fastnar med Internet Explorer - byt webbläsare till Google Chrome - då funkar det!

  Förra årets handlingar återfinns här nedan:

  2013-SDKTV-Arsberättelse

  KONTAKTPERSON SDKTV

  Claes Liljeson, ordf.  info@kabeltv.saltsjo-duvnas.se  070-853 6950  

   

  VISSTE DU ATT….

  ATT: av TV-innehåll, internet och telefon är det TV-innehåll som ställer krav på högst bandbredd. Telefoni tar nästan ingenting, och surfning/banktjänster på internhet tar nästan ingenting heller. Det är bara filmer och rörligt innehåll som kräver riktigt mycket.

  ATT: fiber som ska överföra rörliga kanaler, dvs. för TV-utsändningar och Pay-per-View-film,  måste klara mellan 200 Mbit/s och 1 Gb för att flera ska kunna titta på olika kanaler samtidigt i HD-kvalitet (framtidens kvalitetskrav), utan att det hackar.

  ATT: Duvnäs kabel-TV inte kostar mer för varje TV, är kompetent att ta emot digital mottagning även i HD, och kan visa flera kanaler samtidigt i samma hus. Vår kabelTV har inga kapacitetsbegränsningar

  ATT: SDKTV kanal-utbud är unikt och täcker alla stora språkområden (tyska, franska, engelska, amerikanska, italienska, spanska), säg någon annan svensk operatör som är så bred

  ATT: Många i Saltsjö-Duvnäs som idag inte är medlemmar i kabelTV-föreningen har eller har haft en kabel dragen fram och in i huset. Det betyder att du kanske kan ansluta dig till kabelTV-nätet till en lägre kostnad. Inte alla känner till detta. Skicka ett mail till info@kabeltv.saltsjo-duvnas.se  med namn och telefonummer så återkommer vi med besked om just dina förhållanden.

  Många talar om fiber, men tänk på att kabelTV har mycket högre kapacitet till det som kapacitet behövs till: rörliga bilder. I Duvnäs går 26 kanaler ut samtidigt - högupplöst.