Det kom ett mejl från en mamma i Duvnäs som ville informera om följande:

”Fredagsnatten till lördag den 14/3 vid ca kl. 01:20 kom vår son C. gående på Gamla Allén ensam.  Han hade varit på fest i Nacka Strand och gick hem från Ektorp C. Han var helt ensam, men plötsligt sprang en kille ifatt honom och började tilltala honom. Killen var ljushårig och hade tatueringar i ansiktet. Han sa ungefär; -”Vart skall du? Var har du varit? Har du varit på vår gård”. Det är lite oklart vad han menade med det; ”Vår Gård?”

C. svarade lugnt och sansat att han var på väg hem och att han bor här, han pekade bort mot vår gata. Den andra killen ville inte tro på honom, frågade flera gånger och sa till C.: -”Skojar du? Lovar du?”. C. vände huvudet lite bakåt och såg i ögonvrån en kille komma springande mot dem. Han såg att den killen bara en grön mask och hade något slags tillhygge (en kedja) i handen. Killen sprang ifatt dem och skrek till den andra killen: -”Är det han, är de dem?” Stämningen var väldigt obehaglig. Men till slut svarade den första killen att det inte var han och de lät C. gå hem.”

Hon avslutade med: – ”Det kan var bra att veta att det inte alltid är helt säkert för våra ungdomar/barn att röra sig i Duvnäs på nätter (kvällar). Det är viktig information till alla.”