Vi fick i torsdags besök av denna bil [se rapport 2a i artikel ”Fem händelserapporter vecka 27”; red. anm.] med två polska killar. De pratar mycket dålig engelska och innan jag helt hunnit få klart vad de ville hade de börjat riva ner våra hängrännor.

Jag lät dem hållas för för de gav ett bra pris på hängrännorna som jag tyckte stämde med de priser jag kollade på nätet. Jag hade sedan en tid funderat på att byta hängrännor. Men det blev en dyr affär och ett dåligt utfört arbete.

Deras bil hade ett ungerskt registreringsnummer. Min dotter och hennes man försökte hjälpa mig att avsluta affären. De tog hit polisen som kom och pratade med killarna. Men de tog inte kontakt med oss. Konstigt om polisen hade jagat denna bil enligt vad du skrivit på hemsidan. Så vi vet inte vad polisen kom fram till.

Jag känner mig grundlurad och helt överkörd av dem och måste ganska snart byta hängrännor igen till svensk standard.

Anonym duvnäsbo