Logga in

Här loggar våra medlemmar in.

Logga in i SDF:s medlemsregister: INLOGGNINGSLÄNK

Här kan du också återskapa lösenord. Har du ändå problem att logga in – kontakta vår medlemssekreterare här: medlem@saltsjo-duvnas.se

Direktinloggning till medlemskortet: Direktlänk till MEDLEMSKORTET

 

[slut på denna sida – rulla upp till rubrik ovan]

Bli medlem

Alla som bor i Saltsjö-Duvnäs kan bli medlemmar i föreningen (SDF). Medlemsområdet är större än postnummer 131 50 och omfattar Saltsjö-Duvnäs, Ekängen, Morningside, Sågtorp, Kranglan, Östervik och Drevinge. Vill du veta mer om villkoren för medlemskap finns de i våra stadgar.

Medlemsavgiften är 300 kr för 2020. Medlemsavgift som betalas i november-december 2019 inkluderar 2020. Betala till bankgiro 5254-2172 eller swisha till 123 61 78 628. Obs! Ange namn, gatuadress, mobilnummer och e-post.

Medlemsansökan: Länk till MEDLEMSANSÖKAN

Klicka på “Medlemsansökan” ovan och fyll i uppgifterna så komplett du kan och vill. Det är lätt att logga in och ändra och lägga till när du vill. Betala gärna medlemsavgiften direkt när du får svarsmailet. När vi kollat att du bor i vårt område och vi bokfört avgiften får du tillgång till ditt digitala medlemskort när du är inloggad.

[Här ska senare swishknappen läggas till med lämplig text]

Som medlem får du tillgång till SDF:s alla evenemang. Information och aktivitetskalender finns på vår hemsida: www.saltsjo-duvnas.se. Vi brukar också maila ut ett trevligt programblad varje termin.

Du kan hyra Ringparksstugan för privata ändamål, se Hyra Ringparksstugan och du får tillgång till en rad förmånliga rabatter, se MEDLEMSKORTET.

SDF är inte längre medlem i Villaägarnas Riksförbund. Den enda skillnaden för dig som vill vara medlem i både SDF och Villaägarna är att du gör två betalningar, en till varje förening.

 

[slut på denna sida – rulla upp till rubrik ovan]

Medlemskortet

KLICKA HÄR FÖR MEDLEMSKORTET: Direktlänk till MEDLEMSKORTET

SDF har mycket förmånliga rabattavtal. Faktiskt så förmånliga att du snart fått igen hela medlemsavgiften!

Saltsjö-Duvnäs Fastighetsägareförenings rabattprogram omfattade följande partners (för vilka giltigt medlemskort måste uppvisas på papper – ej med foto i mobil):

Företag Webb-adress
Björknäs Trädgård www.bjorknastradgard.se
Bygg-Ole www.byggole.se
Flügger Färg Ektorp samt alla butiker i Sverige www.flugger.se
Hamells elgrossisten på Vattenverksvägen www.hamell.se
Hyrpoolen www.hyrpoolen.se
Nacka Lås & Larm www.nll.nu
Sv. Porslins- & Glasvaru AB (spgab). Beställ hos spgab genom att ringa till telefonnumret längst ner på butikens hemsida och uppge medlemskap i SDF samt kundnummer. Beställning på torsdag levereras på tisdag i veckan därpå. www.porslinsbolaget.com

 

[slut på denna sida – rulla upp till rubrik ovan]