På denna medlemssida finns tre underflikar nedan som är klickbara. Under fliken Medlemskort finns alla rabatter du kan ta del av:

| Logga in

Här loggar våra medlemmar in – kollar betalning av medlemsavgift, uppdaterar sina personliga adressuppgifter, tar del av ev. dokument som endast är för medlemmar.

Logga in på SDF:s slutna medlemssida: HÄR!

Om du går in för första gången: Tryck på HÄR! ovan. Välj därefter orange knapp “Skapa inloggningsuppgifter”.

Du får ett svarsmejl med användarnamn och lösenord [men bara om du har beviljats medlemsskap tidigare och finns i medlemsdatabasen med en mejladress registrerad – annars händer ingenting]. Logga in med svarsmejlets information, redigera dina medlemsdata så att du väljer ett smartphone-nummer med ditt personliga mobila Bank-ID anslutet till Swish-appen som första tel.nr – spara det. Då kan du enkelt betala medlemsavgiften med Swish-knappen direkt. Just så vill medlemssekreteraren ha det – för då noteras inbetalningen och Medlemskortet blir tillgängligt direkt!

Om du betalt avgiften på annat sätt får du tillgång till ditt digitala medlemskort i den högra fliken “Medlemskortet” ovan – eller när du är inloggad igen. Det kan finnas fall där vi har fått registrerat din sambos smartphone-nr på dig istället. Rätta till dina och övriga familjemedlemmars uppgifter så att allt stämmer.

Här kan du också återskapa bortglömda lösenord. Har du ändå problem att logga in – kontakta vår medlemssekreterare här: medlem@saltsjo-duvnas.se

 

[slut på denna sida – rulla upp till rubrik ovan]

| Bli medlem

Alla som bor i Saltsjö-Duvnäs kan bli medlemmar i föreningen (SDF). Medlemsområdet är större än postnummer 131 50 och omfattar Saltsjö-Duvnäs, Ekängen, Morningside, Sågtorp, Kranglan, Östervik och Drevinge. Vill du veta mer om villkoren för medlemskap finns de i våra stadgar.

Medlemsansökan (för nyinflyttad eller dig som inte varit medlem tidigare): HÄR!

Klicka på “Medlemsansökan” ovan och fyll i uppgifterna så komplett du kan och vill. När vi har kollat att du bor i Duvnäs lägger vi upp dina uppgifter. [Du får ett meddelande om registrering]. 

Medlemsavgiften är 300 kr för år 2020. Om du inte kunnat trycka på någon Swishknapp som inloggad – betala via nedan angivna kontouppgifter.  Betala till bankgiro 5254-2172. Obs! Ange namn, gatuadress, mobilnummer och e-post. Medlemsavgift som betalas i november-december 2019 inkluderar 2020. Även här gäller att du inte får tillgång till medlemskortet förrän medlemsavgiften bokförts och registrerats i medlemsregistret.

Som medlem får du tillgång till SDF:s alla evenemang. Information och aktivitetskalender finns på vår hemsida: www.saltsjo-duvnas.se. Vi brukar också maila ut ett trevligt programblad varje termin.

Du kan hyra Ringparksstugan för privata ändamål, se Hyra Ringparksstugan och du får tillgång till en rad förmånliga rabatter, se MEDLEMSKORTET.

SDF är inte längre medlem i Villaägarnas Riksförbund. Den enda skillnaden för dig som vill vara medlem i både SDF och Villaägarna är att du gör två betalningar, en till varje förening.

 

[slut på denna sida – rulla upp till rubrik ovan]

| Medlemskort & rabattavtal

SDF har mycket förmånliga rabattavtal.  Faktiskt så förmånliga att du snart fått igen hela medlemsavgiften!

Visa medlemskortet (login och betald medlemsavgift krävs): HÄR!

Saltsjö-Duvnäs Fastighetsägareförenings rabattprogram omfattade följande partners (för vilka giltigt medlemskort måste uppvisas med ovan angivna visa-länk i mobil eller utskrivet på papper – men ej med fotovisning i mobil):

Företag Webb-adress
Björknäs Trädgård www.bjorknastradgard.se
Bygg-Ole www.byggole.se
Flügger Färg Ektorp samt alla butiker i Sverige www.flugger.se
Hamells elgrossisten på Vattenverksvägen www.hamell.se
Hyrpoolen www.hyrpoolen.se
Nacka Lås & Larm www.nll.nu
Sv. Porslins- & Glasvaru AB (spgab). Beställ hos spgab genom att ringa till telefonnumret längst ner på butikens hemsida och uppge medlemskap i SDF samt kundnummer. Beställning på torsdag levereras på tisdag i veckan därpå. www.porslinsbolaget.com

 

[slut på denna sida – rulla upp till rubrik ovan]

 

[faq]

Mejlproblem

Den som inte har sitt mejl registrerat i medlemsdatabasen kommer inte att få något svar. Det kan bero på flera orsaker: Personen är eller har inte någonsin varit medlem: --> Ansök om medlemsskap under fliken Bli Medlem ovan!

Men det kan också vara så här: Din sammanboende huvudmedlems mejl kanske är registrerat men inte din mejl - dvs. familjemedlemmens: --> be den registrerade huvudmedlemmen som redan har inloggningsuppgifter, att lägga till dig som familjemedlem. Därefter kan du med orange knapp beställa svarsmejl med kod unikt till dig!

HARD TALK: Om du vet att du är registrerad men ändå inte får ett svarsmejl: --> kolla om det hamnat i din mapp "Skräppost/Junk Mail" eller i "Borttaget/Trash".

Det händer ofta att medlemmar inte har meddelat att de bytt mejl. Om mejlet du anger inte överensstämmer med det som finns lagrat i Medlemsregistret kommer du - just det - inte få något svar alls.

Men det finns hjälp: kontakta medlem@saltsjo-duvnas.se och meddela nytt mejl . Vänta sedan på svar ett antal dagar. Beställ därefter kod igen. Den kommer via mejl och kolla så att den inte hamnat i spam/junk mail/skräppost!

Men observera att KODEN går ut vid midnatt - så skynda på att intensivbevaka din mejl och skyndsamt inregistrera koden

HARD TALK: Citat från en medlem: "- Nu var jag lite saktfärdig att kolla mitt mejl. Säkerhetskoden försvann innan jag hann regga mig."

Betalning av medlemsavgiften

Medlemsavgiften räknas - precis som du säger - per familj! Men man behöver veta att en familj i SDF Medlemsregister definieras av två typer av medlemmar: HUVUDMEDLEM och en eller flera inregistrerade FAMILJEMEDLEMMAR.

HARD TALK: Om en familjemedlem, som inte är registrerad som huvudmedlem, har betalat medlemsavgiften kan läget bli oklart. Hjälps åt att gå in och ändra så att den som betalat medlemsavgiften klassificeras som huvudmedlem. Då kommer det att framgå att övriga familjemedlemmar betalat.