Välkommen att hyra Ringparksstugan. Vi hoppas att du som medlem känner glädje och ansvar över att vi har denna gemensamma stuga och att du tar hand om Ringparksstugan på samma fina sätt som du tar hand om ditt hem.

ENDAST medlemmar i Saltsjö-Duvnäs Fastighetsägareförening kan hyra stugan, som privatperson eller i eget företag. I vissa fall kan lokala skolor, institutioner och föreningar hyra Ringparksstugan, efter godkännande av styrelsen. Endast boende i Saltsjö-Duvnäs kan bli medlem. Medlem som hyr stugan förbinder sig att: 1) vederbörande har fyllt 25 år 2) gentemot föreningen ansvara fullt ut och vara nåbar vid eventuella problem 3) närvara vid och övervaka hela arrangemanget.

Hyran och depositionen inbetalas till föreningens bankgiro 5254-2172 i samband med bokningen av evenemanget. Ange namn, gatuadress och hyresdatum. Bokningen är preliminär till dess att full betalning erlagts. Du som hyr är skyldig att noggrant ta del av alla villkor i kontraktet och genom erlagd betalning har du godkänt villkoren.

Deposition: Vi har återinfört en deposition på 2 000 kronor. Efter att vi avskaffade depositionen har vi märkt att stugan vid flera tillfällen återlämnats i ett annat skick än den hyrdes i. Det är naturligtvis ett litet fåtal som har en annan syn på hur man ska återlämna stugan, men vi ser oss ändå nödsakade att återinföra depositionen med omedelbar verkan. Vid större skador kan du bli ersättningsskyldig för samtliga reparationskostnader.

Som hyresgäst ska du fylla i en checklista som lämnas tillsammans med nyckeln. Du förväntas meddela om något gått sönder

Avbokning: Senast 14 dagar innan hyresdatumet.

Hyrespriser

Priser från och med 2016-12-01 *):

Dagtid förmiddag eller eftermiddag, ca 4 tim
Veckodag Halvdag Tillträde Utrymt Hyrespris privat- person
Mån – tor 8.00-12.00 alt. 13.00-17.00 08.00 alt 13.00 12.00 alt.17.00 2 000 kr
Fredag 8.00-12.00   12.00 2 000 kr
Söndag 13.00-16.00   16.00 2 000 kr
Mån-fre Heldag 8.00-16.00 16.00 3 000 kr
Kvällsfest
Veckodag   Tillträde Tyst & utrymt Hyrespris privat -person
Mån – tor   18.00 24.00 3 000 kr
Fredag   12.00 02.00 4 000 kr
Lördag   12.00 02.00 4 000 kr
Söndag   15.00 01.00 3 000 kr
Tidpunkt då stugan ska vara färdigstädad ska alltid stämmas av med  stugvärd/uthyrningsansvarig.
Kvällsfest prioriteras. Annars i turordning.

*) Lokala skolor/institutioner/föreningar kan hyra dagtid: särskild prislista, endast må-to, kontakta uthyrningsansvarig  (se SDF Styrelse – stugvärd)

Regler
Regler gällande hyra av stugan – för samtliga regler, se kontraktet:

  1. Medlemmen ansvarar personligen för stugans inre inventarier och yttre miljö samt för ordningen i och utanför stugan. Medlemmen ska följa anvisningarna i checklistan innan stugan lämnas.
  2. Maximalt 50 personer får vistas samtidigt i stugan om en dörr är låst. Maximalt 100 personer får vistas där, om alla dörrar står öppna, dvs. alla dubbeldörrar och mellandörrar är helt öppna och ej låsta av regel.
  3. Levande musik eller discjockey med egen förstärkaranläggning får inte användas. Endast den anläggning som finns i stugan får användas. När musik spelas ska fönster och dörrar vara stängda så att inte grannarna störs. Musik får spelas fram till kl. 24.00 på vardagar  och söndagar samt fram till kl. 01.00 fredagar och lördagar. 
  4. Stugan ska vara utrymd kl. 01:00 på vardagar och kl. 02:00 under helger. 
  5. Allmänna regler för hur man diskar hittar du här: ALLMÄNNA DISKREGLER och i köket i stugan. 
  6. Hur diskmaskinen hanteras hittar du här: MANUAL DISKMASKIN och i köket i stugan.
  7. Bord, stolar eller andra inventarier kan ej hyras eller lånas för privat användning och får inte tas ut utanför stugan.

Ritning/Bilder/Info
Klicka för att ladda ner Ringparksstugans invändiga mått och bilder på interiörer:

Info till hyresgäst

Bilder av Ringparksstugan

Skiss över möbelplacering i förvaringsutrymmet

Bokning

För att hyra stugan, kontakta bokningsansvarig via mejl på bokastugan@saltsjo-duvnas.se. Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Genom att skicka mejl via denna adress garanterar du att du tagit del av villkor och regelverk.

Hur gästerna hittar?

Ringparksstugan ligger i Ringparken i Saltsjö-Duvnäs (mitt emot Duvnäsvägen 58, ca 800 m syd Ektorp C):

KLICKA HÄR FÖR Google-KARTA  (för Android — om du har iPhone, installera först appen Google Maps för iPhone)

Kopiera internetadressen till dina gäster så hittar de hit.

Om du åker buss: ta linje 410 dagtid till busshållplats Ringparken (Nacka). På kvällar är det bättre att antingen åka buss till Ektorp C, gå fram till rondellen, svänga vänster in på Duvnäsvägen och gå rakt fram tills du kommer till Ringparken, som ligger på vänster sida, eller att åka Saltsjöbanan till Saltsjö-Duvnäs station, gå stationsbacken upp till Ringparksstugan.