SALTSJÖ-DUVNÄS KABEL-TV (SDKTV) hemsida

  
Free web stats

  

Årsmöte KabelTV 24 maj 2017 kl. 18:00 i Ringparksstugan

Välkomna kl. 18:00 i Ringparksstugan den 24 maj 2017. Årsmöteshandlingar kommer finnas tillgängliga vid årsmötet samt två veckor innan på SDKTV hemsid...

NYTT KANALUTBUD 2016

ELPA installerade i våras ny EPG (Elektronisk Program Guide). Nu har förändringar gjorts inför hösten 2016. Gör en ny kanalsökning på din TV igen - så kommer allt att fungera.

Källa ska vara Antenn - inte DTV. Om du har digital TV sök enbart Digitala kanaler, om du har en äldre TV kan du söka på både Analog och Digital omfattning, eller bara Analoga kanaler.

Axess TV och Eurosport 2 är de nya kanaler som beslutades på årsmötet 2015. 
Ny kanalplan bifogad. Mycket nöje med SDKTV:

Kanalplan 2016-09-13 (gör ny kanalsökning - rekommenderas starkt!)

SUPPORT FELANMÄLAN

Vid fel ring vår nätoperatör
ELPA TV & Bredbandsteknik AB

VARDAGAR
felanmalan@elpatv.se

08-680 66 50

JOURTELEFON FÖR AKUTA ÄRENDEN

KVÄLLAR OCH HELGER

08-680 00 07

GRÄVGUIDE
Om du ska gräva på din tomt i Duvnäs, kolla först:  Grävkarta Kabel-TV (pdf 4,5 Mb)
Det är viktigt eftersom kabel-TV-nätet till din granne kan gå över din tomt. Du som har köpt hus med kabel-TV-anslutning kanske inte vet var den går på din tomt.

ÅRSMÖTESHANDLINGAR MED FUNKTIONÄRER

Du som är medlem kallades formellt till årsmöte den 24 maj 2017 kl 18:00 i Ringparksstugan i SDF Programblad 2017 vårnummer på sidan 8-9.

Årsberättelsen för 2016 kommer att föreligga på årsmötet och kan rekvireras två veckor dessförinnan från föreningens ordförande Clas Liljeson på tel 0708-53 69 50 eller hämtas direkt här:

[Årsberättelsen kommer då även att kunna hämtas här, se SDF Programblad]

Om nedladdningen fastnar med Internet Explorer - byt webbläsare till Google Chrome - då funkar det!

Tidigare årsmöteshandlingar återfinns här nedan:

SDKTV Årsm.handlingar för verksamhetsår 2015 (2016-05-18) 

SDKTV Årsm.handlingar för verksamhetsår 2014 (2015-05-20) 

2013-SDKTV-Arsberättelse

KONTAKTPERSON SDKTV

Claes Liljeson, ordf.  info@kabeltv.saltsjo-duvnas.se  070-853 6950  

 

VISSTE DU ATT….

ATT: av TV-innehåll, internet och telefon är det TV-innehåll som ställer krav på högst bandbredd. Telefoni tar nästan ingenting, och surfning/banktjänster på internhet tar nästan ingenting heller. Det är bara filmer och rörligt innehåll som kräver riktigt mycket.

ATT: fiber som ska överföra rörliga kanaler, dvs. för TV-utsändningar och Pay-per-View-film,  måste klara mellan 200 Mbit/s och 1 Gb för att flera ska kunna titta på olika kanaler samtidigt i HD-kvalitet (framtidens kvalitetskrav), utan att det hackar.

ATT: Duvnäs kabel-TV inte kostar mer för varje TV, är kompetent att ta emot digital mottagning även i HD, och kan visa flera kanaler samtidigt i samma hus. Vår kabelTV har inga kapacitetsbegränsningar

ATT: SDKTV kanal-utbud är unikt och täcker alla stora språkområden (tyska, franska, engelska, amerikanska, italienska, spanska), säg någon annan svensk operatör som är så bred

ATT: Många i Saltsjö-Duvnäs som idag inte är medlemmar i kabelTV-föreningen har eller har haft en kabel dragen fram och in i huset. Det betyder att du kanske kan ansluta dig till kabelTV-nätet till en lägre kostnad. Inte alla känner till detta. Skicka ett mail till info@kabeltv.saltsjo-duvnas.se  med namn och telefonummer så återkommer vi med besked om just dina förhållanden.

Många talar om fiber, men tänk på att kabelTV har mycket högre kapacitet till det som kapacitet behövs till: rörliga bilder. I Duvnäs går 26 kanaler ut samtidigt - högupplöst.