Duvnäsgolfens vänners Jubileumsgolf 2019!

Välkomna till Duvnäsgolfens vänners jubileumsgolf 2019!
I år spelar vi den 16:e tävlingen sedan starten. Missa inte detta tillfälle till fantastiskt umgänge med dina grannar och spel på Wermdö Golf & Country Clubs vackra bana.

TÄVLING & MIDDAG 20 SEPTEMBER

Sedan 2003 har vi i Duvnäsgolfens Vänner spelat och tävlat om den ärofyllda trofén La Slanciata (med sving, på italienska).

Vi spelar poängbogey och lagtävling den 20/9 på WGCC, första starttid 10:10 Löpande incheckning, kom i god tid före din start. Vi har möjlighet att bli maximalt 72 tävlande. Först till kvarn gäller. Kostnad 150 kr i startavgift samt reducerad greenfee 400 kr. Vi tävlar individuellt, i lag, om Longest Drive, samt närmast hål.

Efter en trevlig dag på golfbanan där Ni träffar nya och gamla vänner från Saltsjö-Duvnäs avslutas dagen i Ringparksstugan kl. 18.30 med mingel, bubbel och prisutdelning samt efterföljande middag. Minglet är kostnadsfritt men middagen kostar 400 kr/person eller 750 kr per par. Har du inte möjlighet att komma på middagen är du välkommen att enbart komma till minglet och prisutdelningen. Vår förhoppning är vi blir många som deltar på kvällen och i mån av plats är även respektive välkommen att delta på festen.

Anmälan: senast den 13/9 till Johan Kärre, mejl:  j.krre (at ) telia.com.

Uppge: klubbtillhörighet, hcp, golf ID och telefonnummer, mailadress samt om du/ni vill deltaga på middagen.

För att delta på middagen: antingen gör du en inbetalning till konto.nr 9272-3245950 ICA-Banken (Johan Kärre)

eller så swishar du till Johan på tel.nr 0703589414 . OBS VIKTIGT! Ange ditt golf ID som referens på Swish-betalningen.

Evenemanget är öppet för Duvnäsbor samt personer som tidigare varit bosatta i Saltsjö-Duvnäs. Vill du ta med en vän går det också bra.

Tipsa om denna trevliga tradition till Din granne, vän och andra Duvnäsbor.
Trevlig sommar. Vi ses den 20 september!

Uno Lindh, Sverker Olsson, Johan Kärre, Åsa Östanskog-Rothoff och Torbjörn Rusck
Tävlingskommittén