Rekordstort intresse för Dufnäsgolfen – några få platser kvar

Bästa Dufnäsgolfare!

Fredagen den 18 september är det återigen dags för Dufnäsgolfen. Tack för den otroliga responsen på deltagande i årets tävling. Det är rekordmånga som anmält sig i år (just nu över 55 deltagare)!

I år har vi en fantastisk blandning av boende, de som har bott här och de med stark anknytning till Duvnäs. Extra kul att så många nyinflyttade Duvnäsbor har anmält sig!

Det finns fortfarande några startplatser lediga. Tipsa alla som golfar och som bor eller har bott i Duvnäs. Du anmäler dig till tävlingen här: https://magnetevent.se/Event/dufnasgolfen—18-september-2020-37867?fbclid=IwAR1Xz-i0brfSAeZi9Us55i4PL5wO1CGxoCew9Om_3HV3GQvNuFfQJD7AHq0

Betala anmälningsavgiften nu

Vi vill också påminna om anmälningsavgiften, 200:-, senast söndag 14.9 (men bäst är väl om ni gör det nu på en gång). Swisha Johan Kärre 070-3589414 och skriv golf-id för alla deltagare som du betalar för i meddelandefältet.

Starttider

Upprepar att allas starttider meddelas senast torsdag 17/9 via mejl, innehållande samtliga deltagares teetimes.

Prisutdelning med mat och dryck ingår

Alla tävlingar går ut på att få fram vinnare, i år kämpar vi om La Slanciata för 17:e gången. Men det finns fler priser att fördela och det är många som kommer att honoreras. Rekommenderar därför alla deltagare att komma till prisutdelningen i Ringparksstugan kl. 19:00 på tävlingsdagen.

Vi minglar där på lite avstånd, men trevligt blir det med bubbel och god mat i form Johan Kärres eminenta portionsförpackade lyxsnittar (mat och dryck ingår i anmälningsavgiften).

Meddela gärna om du inte kommer på prisutdelningen till j.krre@telia.com!

Vi ser fram emot att se Er alla på Wermdö G&CC den 18/9. Varmt välkomna!

Tävlingskommittén