Missa inte Duvnäsgolfens årliga mästerskap, tävling och middag 18 sept 2015, SAVE THE DATE

Duvnäsgolfen har blivit en mycket uppskattad och trevlig tradition där vi Duvnäsbor har träffats sedan 2003 och tävlat om den ärofyllda trofén La Slanciata (med sving, på italienska). Design Uno Lindh. Tävlingen är som alltid en fredag i slutet av september ute på Wermdö Golf & Country Club.

Notera gärna redan nu datumet 18/9 i din kalender och tipsa dina golfvänner i Duvnäs om denna trevliga dag där vi är många som ses! Även Du som tidigare bott i Duvnäs är välkommen till tävlingen. Mer information om tider m.m. kommer på inbjudan i augusti. Vi arbetar för att även årets tävling ska bli med kanonstart direkt efter lunch som många tyckte om förra året. Men för att vara säker så är det bra om Du kan reservera dagen från ca kl.10 innan vi fått besked av Wermdö GCC. Du träffar nya och gamla vänner från Saltsjö-Duvnäs. Dagen avslutas i Ringparksstugan med middag & prisutdelning där även respektive är välkomna att delta på festen i mån av plats.

För alla som önskar få en inbjudan skicka din eller vännens mailadress till  j.krre@me.com. Inbjudan till årets tävling kommer under mitten av augusti. Ni som var med 2014 finns redan med på listan så ni behöver inte höra av er nu.

Sponsorer emottas tacksamt! Det är värdefullt och mycket uppskattat för tävlingen att få in sponsorer. Du som vill visa upp Ditt företag för våra Duvnäsbor är varmt välkommen att bidra med ett av många priser i vår stora prisutdelning. Skicka gärna Er logotyp senast 10/8 om Ni önskar vara med i inbjudan.

Vi önskar alla en trevlig sommar och framgång på golfbanorna!

Uno Lindh, Lotta Olsson, Mikael Erixon, Johan Kärre och Torbjörn Rusck Tävlingskommittén.