Inbjudan till 14:de mästerskapet i Duvnäsgolfens Vänner – tävling och middag 29 sept 2017

Sedan 2003 har vi i Duvnäsgolfens Vänner spelat och tävlat om den ärofyllda trofén La Slanciata (Italienska för svingen).

Vi spelar poängbogey och lagtävling den 29/9 på Wermdö Golf & Country Club med kanonstart kl. 08:30. Incheckning från 07.00-7.55. Vi har möjlighet att bli maximalt 72 tävlande. Först till kvarn gäller. Kostnad 150 kr i startavgift, betalas kontant till spelledningen. Reducerad greenfee 400 kr, betalas till Wermdö GCC i receptionen. Vi tävlar individuellt, i lag, om Longest Drive, samt närmast hål. Efter incheckningen blir det en kort genomgång av tävlingen, samling vid puttinggreenen. Därefter promenad till respektive starthål. Efter rundan finns det möjlighet att äta lunch på klubben för de som önskar.

Efter en trevlig dag på golfbanan där Ni träffar nya och gamla vänner från Saltsjö-Duvnäs avslutas dagen i Ringparksstugan kl. 18.30 med mingel, bubbel och prisutdelning samt efterföljande middag. Minglet är kostnadsfritt men middagen kostar 400 kr/person eller 750 kr per par. Tag gärna med din respektive oavsett deltagande i tävlingen. Har du inte möjlighet att komma på middagen är du välkommen att enbart komma till minglet och prisutdelningen. Observera att om du inte närvarar på prisutdelningen går ditt pris vidare till nästa deltagare på prislistan.

Evenemanget är öppet för Duvnäsbor samt personer som tidigare varit bosatta i Saltsjö-Duvnäs. Vill du ta med en vän går de bra i mån av plats.

Anmälan görs senast den 22/9 till Johan Kärre på mailadressen j.krre@telia.com 

Uppge klubbtillhörighet, hcp, golf ID och telefonnummer samt om du/ni vill deltaga på middagen.
För att delta på middagen: gör en inbetalning till konto.nr 9272-3245950 ICA-Banken (Johan Kärre) senast den 22/9.

Det går också bra med Swish till Johan Kärre; tel.nr 0703589414
OBS VIKTIGT! Ange ditt golf ID som referens på betalningen

Följ oss gärna på Facebook, Duvnäsgolfens vänner och sprid sidan vidare till dina vänner så att alla berörda får informationen om årets tävling.

Trevlig sommar. Vi ses den 29 september !
Uno Lindh, Sverker Olsson, Johan Kärre, Åsa Östanskog-Rothoff och Torbjörn Rusck
Tävlingskommittén

Årets tävling sponsras av: Ströms, Zitella, Preem på Vattenverksvägen, Mekonomen, MrCap, Bygg Ole, Kalix Tele24, Matboden, Cheeselovers-Sverker Olsson, Johan Kärre

Vill du vara med och sponsra vår tävling hör av dig till Johan Kärre på mail: j.krre@telia.com