Inbjudan till Duvnäsgolfen 2015 – 18 sept på Wermdö G&CC

DUVNÄSGOLFENS VÄNNER
SPELAR SITT 12e MÄSTERSKAP
TÄVLING & MIDDAG 18 SEPTEMBER

Sedan 2003 har vi i Duvnäsgolfens vänner spelat och tävlat om den ärofyllda trofén La Slanciata (med sving på italienska, design Uno Lindh). Bjud gärna med gamla och nya golfvänner från Saltsjö-Duvnäs. Även f.d. Duvnäsbor är välkomna. Skicka gärna inbjudan vidare till grannar och vänner.

Ni är härmed inbjudna till den 12:e upplagan av den årliga höstgolfen på Wermdö Golf & Country Club, fredagen den 18 september med spelform poängbogey med dam- & herrklass samt lagtävling.

Vi har i år starttider 10.30 – 13.00. Vi har möjlighet att bli upp till ca 60 tävlande. Först till kvarn gäller således. Utöver subventionerad greenfee på 400 kr som betalas till Wermdö GCC i receptionen tillkommer en tävlingsavgift om 100 kr till prispotten. Den betalas kontant till spelkommittén vid incheckningen.

  • Maila din anmälan i tävlingen till Johan Kärre, j.krre@me.com  Sista anmälningsdag är den 10 september.
  • Vänligen ange Din klubbtillhörighet, hcp, golf ID och telefonnummer. Detta för att kunna göra en startlista med bra bollindelningar.
  • Ange också om Du önskar delta på middagen el. bara på prisutdelning. Mail med startlista skickas ut onsdagen den 16 september.

Dagen avslutas i Ringparksstugan med prisutdelning och middag där ni träffar nya och gamla vänner från Saltsjö-Duvnäs. Kvällen startar i Ringparksstugan med bubbel och mingel från kl. 19.00 och stor prisutdelning för alla.

Därefter blir det en Italienskinspirerad buffé från Stazione inkl. efterrätt samt vin/öl och kaffe.  Kostnaden för middagen är 395kr/person samt 750 kr/par. Ta gärna med respektive oavsett deltagande i golftävlingen.

  • För att delta på middagen: gör en inbetalning till Kontonr 9272-3245950  ICA-Banken senast den 10 september.
  • OBS VIKTIGT! Ange ditt golf ID som referens på betalningen.

Sponsorer emottas tacksamt! Du som vill visa upp Ditt företag för golfande Duvnäsbor är varmt välkomna att bidra med ett pris till vår stora prisutdelning. Längsta drive, närmast hål och placeringar individuellt och lagtävling. Kontakta tävlingsledningen om du vill vara med och sponsra tävlingen. Många fina priser hittills från våra sponsorer, Cheeselovers med parmesanost, Bygg-Ole & Stazione med presentkort samt Ströms Man & Woman med ett hole in one pris på 10.000 kr på korthål nr. 5 samt ett presentkort för den som kommer närmast hål.

Bästa hälsningar och välkomna!

Uno Lindh, Lotta Olsson, Mikael Erixon, Johan Kärre och Torbjörn Rusck
Tävlingskommittén