Jubileumsgolf 21 sept med middag

Välkommen med din anmälan till
Duvnäsgolfens Vänners Jubileumsgolf.

I år firar vi 15 års jubileum med tävling och middag den 21 september. Missa inte detta tillfälle till fantastiskt umgänge med dina grannar och spel på Wermdö Golf & Country Clubs vackra bana.

Sedan 2003 har vi i Duvnäsgolfens Vänner spelat och tävlat om den ärofyllda trofén La Slanciata, Italienska för svingen. Vi spelar poängbogey och lagtävling den 21/9 på WGCC, första starttid 08.30. Löpande incheckning, kom i god tid före din start. Vi har möjlighet att bli maximalt 72 tävlande. Först till kvarn gäller. Kostnad 150 kr i startavgift samt reducerad greenfee 400 kr (ord. pris 600 kr), betalas i WGCC reception. Vi tävlar individuellt, i lag, om Longest Drive, samt närmast hål.

Efter en trevlig dag på golfbanan där Ni träffar nya och gamla vänner från Saltsjö-Duvnäs avslutas dagen i Ringparksstugan kl. 18.30 med mingel, bubbel och prisutdelning samt efterföljande middag. Minglet är kostnadsfritt men middagen kostar 400 kr/person eller 750 kr per par. Din respektive är välkommen oavsett deltagande i tävlingen. Har du inte möjlighet att komma på middagen är du välkommen att enbart komma till minglet och prisutdelningen. Observera att om du inte närvarar på prisutdelningen går ditt pris vidare till nästa deltagare på prislistan.

Evenemanget är öppet för Saltsjö-Duvnäsbor samt personer som tidigare varit bosatta i Saltsjö-Duvnäs. Vill du ta med en vän går de bra i mån av plats.

Anmälan görs senast den 14/9 till Johan Kärre på mailadressen, j.krre@telia.com . Uppge klubbtillhörighet, hcp, golf ID och telefonnummer samt om du/ni vill deltaga på middagen.
För att delta på middagen: gör en inbetalning till konto.nr 9272-3245950 ICA-Banken (Johan Kärre) senast den 14/9.
Det går också bra med Swish till Johan Kärre; tel.nr 0703589414
OBS VIKTIGT! Ange ditt golf ID som referens på betalningen.

Följ oss gärna på Facebook, Duvnäsgolfens vänner och sprid sidan vidare till dina vänner så att alla berörda får informationen om årets tävling.

Trevlig sommar. Vi ses den 21 september !
Uno Lindh, Sverker Olsson, Johan Kärre,
Åsa Östanskog-Rothoff och Torbjörn Rusck, Tävlingskommittén

Årets tävling sponsras av: Tradition, ByggOle, Mekonomen, Ströms, Zitella, Preem, Kalix Tele24, Björknäs Trädgård, Cheeselovers-Sverker Olsson, Johan Kärre

Sponsorer emottages tacksamt! Det är värdefullt för tävlingen att få in sponsorer. Du som vill visa upp Ditt företag för oss Duvnäsbor är varmt välkommen att bidra med ett eller flera priser till vårt stora prisbord.
Vill du vara med och sponsra vår tävling hör av dig till Johan Kärre på mail: j.krre@telia.com