Duvnäsgolfens vänner spelar sitt 13:e mästerskap – Tävling & middag 23 sept

 

Sedan 2003 har vi i Duvnäsgolfens vänner spelat och tävlat om den ärofyllda trofén La Slanciata (med sving på italienska, design Uno Lindh). Bjud gärna med gamla och nya golfvänner från Saltsjö-Duvnäs. Även f.d. Duvnäsbor är välkomna. Skicka gärna inbjudan vidare till grannar och vänner.

Ni är härmed inbjudna till den 13:e upplagan av den årliga höstgolfen på Wermdö Golf & Country Club, fredagen den 23 september med spelform poängbogey med dam- & herrklass samt lagtävling.

Vi har i år fått en kanonstart 08:30. Vi har möjlighet att bli upp till 72 tävlande. Först till kvarn gäller således. Utöver subventionerad greenfee på 400 kr som betalas till Wermdö GCC i receptionen tillkommer en tävlingsavgift om 100 kr till prispotten. Den betalas kontant till spelkommittén vid incheckningen som är mellan 07:00-07:50. Därefter blir det en kort genomgång av tävlingen, samling vid puttingreenen. Sedan promenad till respektive starthål. Efter rundan finns det möjlighet att äta lunch på klubben för de som vill.

Maila din anmälan i tävlingen till Johan Kärre, j.krre@me.com  Sista anmälningsdag är den 15 september.

Vänligen ange klubbtillhörighet, hcp, golf ID och telefonnummer. Detta för att kunna göra en startlista med bra bollindelningar.

Ange också om Du önskar delta på middagen el. bara på prisutdelning. Mail med startlista skickas ut onsdagen den 21 september.

Dagen avslutas i Ringparksstugan med prisutdelning och middag där ni träffar nya och gamla vänner från Saltsjö-Duvnäs. Kvällen startar i Ringparksstugan med bubbel och mingel från kl. 18.30 och stor prisutdelning för alla.

Därefter blir det en Italienskinspirerad buffé från Stazione inkl. efterrätt samt vin/öl och kaffe.  Kostnaden för middagen är 395kr/person eller 750 kr/par. Ta gärna med respektive oavsett deltagande i golftävlingen.

För att delta på middagen: gör en inbetalning till konto.nr 9272-3245950  ICA-Banken (Johan Kärre) senast den 15 september.

Det går också bra med Swish till Johan Kärre; tel.nr 0703589414

OBS VIKTIGT! Ange ditt golf ID som referens på betalningen.

Sponsorer emottas tacksamt! Du som vill visa upp Ditt företag för golfande Duvnäsbor är varmt välkomna att bidra med ett pris. Längsta drive, närmast hål och placeringar individuellt och lagtävling. Kontakta tävlingsledningen om du vill vara med och sponsra tävlingen. Många fina priser från våra sponsorer: Cheeselovers med parmesanost, Bygg-Ole & Stazione med presentkort samt Ströms Man & Woman med ett hole in one pris på 10.000 kr på korthål nr. 5 samt ett presentkort för den som kommer närmast hål. Vi har i år också fått några nya sponsorer: Zitella AB arbetar med italienskt mode för den intresserade kvinnan och vill honorera bästa dam med presentkort om 1.000:-. Mekonomen och Structor AB har också tillkommit.

Bästa hälsningar och välkomna!

Uno Lindh, Lotta Olsson, Johan Kärre, Sverker Olsson och Torbjörn Rusck
Tävlingskommittén.