Oroande i Ringparken och vid Duvnäsviken 2016-01-05

Ett turbulent år ligger bakom oss. Många ringde in det nya och förhoppningsvis goda året vid klockstapeln, ett och annat glas champagne intogs, tomtebloss lös upp vinternatten. Det var som det brukar. Eftersom den städse vaksamme Brian Kylén berättat för mig att nyårsaftonsfirandet brukar synas i parken dagen därpå, tog min man och jag en sväng dit upp idag. Och si! Brian hade rätt! Vi plockade undan en del flaskor och burkar, men det som ligger kvar i brunnen får ni som var där på nyår ta hand om. För visst är jag som ordförande ansvarig  för Fastighetsägareföreningens verksamhet, men jag behöver väl inte vara grannarnas egen lilla piga :)?

Det såg dramatiskt ut vid Duvnäsviken här på eftermiddagen. Flera utryckningsfordon från Södertörns brandkår, fullt med folk i dykardräkter, slädar,  livbåtar och linor. Men tack och lov var det bara en övning! Skönt att så var fallet och skönt att de övar. Och det på Trettondagsafton dessutom. Känns tryggt!

Jag önskar alla en trevlig Trettonhelg!

Eva Nisser