Minns du ditt användarnamn?

 

Det är inte lätt att minnas alla inloggningsdata som behövs i vardagen. En skön nyhet är att du kan logga in med din e-postadress och ditt lösenord på medlemssidan. Då räcker det med att minnas lösenordet…

Skriv e-postadressen på inloggningssidan i fältet vid ”gubben” och fyll i lösenordet så är du inne.

Har du glömt allt är det som vanligt lättast att skaffa ett nytt genom att klicka på glömt lösenord eller skapa nytt. Knappa i ditt för och efternamn och din e-postadress så kommer det en länk via mejl till dig.

Några tips:

  • Spara länken!  Ett hett tips är att spara länken till medlemskortet på telefonen så det blir lättåtkomligt i butiken.
  • Använd ”namn ”. Om du vill skapa nya inloggningsuppgifter eller få ett nytt lösenord så glöm inte att ditt användarnamn är något du själv väljer. Ditt namn är däremot registrerat så använd det. Alltså ”namn” inte ”användarnamn”.
  • Ge oss feedback! Tack alla som swishar sin medlemsavgift via hemsidan! Det underlättar och säkrar bokföringen.Vi ska försöka reda upp lite snårigheter så det blir ännu enklare framöver. Bankgiro fungerar också än så länge. Välkommen med feedback.
  • Skicka mejl! Tack för trevliga mejl! Du är alltid välkommen att skicka mejl till oss angående medlemsskap mm. Gäller det ovanstående så skicka direkt till medlem@saltsjo-duvnas.se. Adressen info@saltsjo-duvnas.se läses av fler i styrelsen. Vi svarar i mån av tid.

Hälsningar

SDF Medlemssekreterare