Närmare info om Duvnäsgolfen 29 sept 2017

TÄVLING & MIDDAG 29 SEPTEMBER

Sedan 2003 har vi i Duvnäsgolfens Vänner spelat och tävlat om den ärofyllda trofén La Slanciata (med sving, på italienska).

Vi spelar poängbogey och lagtävling den 29/9 på Wermdö Golf & Country Club med kanonstart kl. 08:30. Incheckning från 07.00-7.55. Vi har möjlighet att bli maximalt 72 tävlande. Först till kvarn gäller. Kostnad 150 kr i startavgift samt reducerad greenfee 400 kr. Vi tävlar individuellt, i lag, om Longest Drive, samt närmast hål.

Efter en trevlig dag på golfbanan där Ni träffar nya och gamla vänner från Saltsjö-Duvnäs avslutas dagen i Ringparksstugan kl. 18.30 med mingel, bubbel och prisutdelning samt efterföljande middag. Minglet är kostnadsfritt men middagen kostar 400 kr/person eller 750 kr per par. Har du inte möjlighet att komma på middagen är du välkommen att enbart komma till minglet och prisutdelningen. Vår förhoppning är vi blir många som deltar på kvällen och i mån av plats är även respektive välkommen att delta på festen.

Evenemanget är öppet för Duvnäsbor samt personer som tidigare varit bosatta i Saltsjö-Duvnäs. Vill du ta med en vän går det också bra.

Tipsa om denna trevliga tradition till Din granne, vän och andra Duvnäsbor. Om Du är intresserad av att delta och få en inbjudan, skicka gärna Din mailadress till: Johan Kärre på mailadressen j.krre@telia.com

Inbjudan till årets tävling kommer att skickas under slutet av augusti. Vill du anmäla dig redan nu för att försäkra dig om plats mailar du Johan Kärre och uppger klubbtillhörighet, hcp, golf ID och telefonnummer. 

Följ oss gärna på Facebook, Duvnäsgolfens Vänner och sprid sidan vidare till dina vänner så att dom inte missar informationen om årets tävling.

Sponsorer emottages tacksamt! Det är värdefullt för tävlingen att få in sponsorer. Du som vill visa upp Ditt företag för oss Duvnäsbor är varmt välkommen att bidra med ett eller flera priser till vårt stora prisbord.

Trevlig sommar. Vi ses den 29 september!

Uno Lindh, Sverker Olsson, Johan Kärre, Åsa Östanskog-Rothoff och Torbjörn Rusck Tävlingskommittén