Tack till alla deltagare i Duvnäsgolfen 2016!

Den 23 september var en oförglömlig dag. Strålande vackert och varmt väder. Ett Wermdö G&CC som visade sig från sin bästa sida, framtvingande toppgolf för att vaska fram en slutlig vinnare. Utav 45 startande kom drygt hälften in på 30 poäng eller mer. Överst på fenomenala 40 poäng placerade sig Torbjörn Rusck som spelade sitt livs golf. Stort Grattis!!!!

Bäst bland 8 startande damer slutade Helene von Garrelts på 36 poäng. Stort Grattis!!!!

Kvällen blev också strålande med ett riktigt glatt sällskap som samlades i Ringparksstugan. Hög stämning när prisutdelning genomfördes med ett dignande prisbord i centrum. Bra att många vinner något!! Vi tackar varmt alla sponsorer som bidragit till det generösa bordet.

Alla bidrog till fortsatt glad miljö under middagen där vi tog för oss av Staziones rika buffé. Gott och generöst. Tack Bosse!

Tävlingsledningen kämpar för att vi ska kunna fylla alla möjliga 72 platser i 2017 års kanonstart. Duvnäsgolfen är öppen för alla som har någon anknytning till samhället. Tänk gärna till på presumtiva deltagare för framtiden. T.ex.finns det plats för betydligt fler damer, Din granne kanske behöver en liten push eller känner Du kanske till någon som växt upp i Duvnäs.

Duvnäsgolfen 2017 går traditionsenligt av stapeln i slutet av september. Vi hoppas givetvis att Du kommer då. Mer information följer successivt under året som kommer.

Fortsatt glad höst önskar tävlingsledningen:

Uno Lindh, Lotta Olsson, Johan Kärre, Torbjörn Rusck och Sverker Olsson